هنگامی که‌هالی و تری دیلینی سر خود را به آشپزخانه ارتش رستگاری بردند، جایی که یکی از دوستانش برنامه یک ساله خودکفایی را سپری می‌کرد، از دیدن کالاهای منجمد و کنسرو شده در حال سرو ناامید شدند. آنها فکر کردند وقتی در دوران نقاهت هستید و سعی می‌کنید سالم بمانید، باید غذای سالم بخورید.

 

با در نظر گرفتن محدودیت‌های بودجه یک سازمان غیرانتفاعی، این زوج به خرید انگور شرابی کشاورزان محلی در جامعه خود، دره سانتا ینز در ساحل مرکزی کالیفرنیا، نزدیک شدند، و آنها موافقت کردند که به آنها اجازه دهند محصول مزارع خود را برداشت کنند یا مواد غذایی را که در طول دوره کشاورزی فروخته نشده بود جمع آوری کنند. بازار و توزیع آن در بین خیریه‌های محلی. کشاورزان جدید یکی پس از دیگری پذیرفتند که مشارکت کنند و در عرض یک سال، دیلینی‌ها متوجه شدند که خودشان یک سازمان غیرانتفاعی قابل دوام دارند. آنها Veggie Rescue را به عنوان 501(c)(3) در سال 2011 ثبت کردند.

 

ماموریت آن این است که محصولات محلی را از مزارع، بازارهای کشاورز، باغ‌های خانگی و باغ‌ها جمع‌آوری کند و آن را به سازمان‌های خیریه و برنامه‌های ناهار مدرسه تحویل دهد. کشاورزان یک رسید کمک خیریه دریافت می‌کنند. علاوه بر حذف مالیات، آنها همچنین در هزینه‌های کار، ذخیره سازی و دفع مربوط به پردازش مواد غذایی ناخواسته صرفه جویی می‌کنند. موسسات خیریه محصولات محلی و اغلب ارگانیک را بدون پرداخت هزینه درب منزل تحویل می‌گیرند.

 

در ابتدا، دلانی‌ها از وسیله نقلیه شخصی خود، یک وانت برای جمع آوری و توزیع محصولات استفاده می‌کردند. یخچال و یا حتی سایبان نداشت که عملیات را پیچیده می‌کرد. آنها غذا را در روز شنبه یا یکشنبه برمی داشتند، کامیون را در سایه پارک می‌کردند، محصول را با آب خنک می‌پاشیدند و روی آن را با کیسه‌های کرفس می‌پوشانند تا اینکه صبح دوشنبه در مدارس و مراکز سالمندان توزیع شود.

 

در سال 2012، Veggie Rescue کمک هزینه ای برای خرید یک ون یخچال دار از بنیاد Orfalea از طریق طرح غذای مدرسه خود دریافت کرد. یکی از شروط این کمک مالی این بود که Veggie Rescue خدمت به مدارس را در اولویت اصلی خود قرار دهد، کاری که آنها قبلاً انجام می‌دادند و مشتاق ادامه دادن بودند.

 

امی دریبری، مدیر اجرایی Veggie Rescue، می‌گوید: متأسفانه، در شهرستان سانتا باربارا، بسیاری از مدارس ما دانش‌آموزانی دارند که واجد شرایط ناهار رایگان یا ناهار هستند. "کودکان در شهرستان ما به غذای مغذی نیاز دارند و سزاوار آن هستند تا بتوانند در کودکی موفق باشند."

 

Veggie Rescue مرتباً محصولات تازه را به مدارس یکپارچه سانتا باربارا و مدرسه Solvang تحویل می‌دهد، و دریبری می‌گوید که این مدل امکان تغییر نحوه سرو غذا در مدارس سراسر کشور را نیز دارد، اما به شرطی که آن مدارس از قبل آماده پختن با غذای تازه باشند. غذا. این امر مستم آموزش کارکنان آشپزخانه و تجهیزات لازم برای دریافت محصولات تازه است. او می‌گوید: اگر آشپزخانه مدرسه تجهیزات، آموزش و تمایل داشته باشد، محصولات ما تأثیر زیادی بر روی کودکانی که از آن غذا سرو می‌کنند، خواهد داشت.

 

جانت استیونسون، مدیر خدمات غذایی در مدرسه Solvang می‌گوید که رابطه با Veggie Rescue دیدگاه آنها را به غذا هم در آشپزخانه و هم در بین دانش‌آموزان تغییر داده است. او می‌گوید: ما امسال حدود 14000 پوند غذای تازه و زیبا از مزارع و باغ‌های محلی خود دریافت کرده‌ایم. "ارتباط دانش آموزان ما با سالاد بار عمیق تر شده است و ما واقعاً نمی‌توانیم یکپارچگی برنامه خود را بدون آنها حفظ کنیم."

 

بسیاری از موادی که مدرسه دریافت می‌کند برای دانش آموزان کمتر آشنا هستند، اما استیونسون سعی می‌کند چیزی را رد نکند. او می‌گوید: ما رازیانه و چغندر را تفت می‌دهیم، تربچه را می‌تراشیم، و برای مثال چیپس کلم‌پیچ‌های فوق‌العاده خوشمزه درست می‌کنیم.

 

تأثیر Veggie Rescue را می‌توان نه تنها از طریق پس انداز مالی برای مدارس، مراکز ارشد و سایر سازمان‌های غیرانتفاعی سنجید - بسیاری از سازمان‌هایی که توسط Veggie Rescue خدمات ارائه می‌شود می‌توانند بودجه غذایی خود را به میزان قابل توجهی کاهش دهند - بلکه از طریق تغییرات ظریف تری که در افراد ایجاد می‌شود نیز قابل اندازه گیری است. خدمت کرده است. دریبری وضعیتی را بازگو می‌کند که در آن Veggie Rescue سبزی‌های یک بار مدرسه سالاد را تامین می‌کرد. پس از یخ زدگی شدید در دره سانتا ینز، سبزی تازه در دسترس نبود و سرآشپز مدرسه مجبور شد کاهوی معمولی را از فروشگاه مواد غذایی تهیه کند. بچه‌ها آن روز از سالاد بار رفتند و گفتند: این کاهو چیست؟ از کجا گرفتیش؟ اوه! دریبری می‌گوید: این مزه چیزی شبیه آنچه ما به آن عادت کرده‌ایم نیست!» کام آنها به کاهوی تازه و ارگانیک محلی عادت کرده بود.

 

Veggie Rescue اکنون با 25 کشاورز مختلف کار می‌کند و هر هفته از دو بازار کشاورز خرید می‌کند و قصد دارد در آینده کارهای بیشتری انجام دهد. در سال 2016، این سازمان 170000 پوند محصول تازه تحویل داد. امسال هدف خود را برقراری تماس با تمام کشاورزان در شهرستان سانتا باربارا و همچنین با همه سازمان‌هایی است که به مردم غذا می‌دهند.

 

ما فقط سطح پتانسیل این را خراش می‌دهیم. دریبری می‌گوید: غذای زیادی در مزارع باقی می‌ماند یا کشاورزان به بازار می‌برند که نمی‌فروشد.» بسته به دیدگاه شما، این یک شرم است یا یک فرصت. ما به آن به عنوان یک فرصت نگاه می‌کنیم. ما آن زباله‌ها را به چیزی تبدیل می‌کنیم که مردم از دیدن آن در بشقاب‌هایشان خوشحال می‌شوند

 

https://shorshco.com/article/10-products-for-planting-in-dehydrated-conditions/

سازمان جمع آوری کالیفرنیا ضایعات غذایی را از مزرعه به ناهار مدرسه هدایت می‌کند

  ,یک ,veggie ,مدرسه ,rescue ,می‌گوید ,veggie rescue ,را به ,خود را ,او می‌گوید ,دریبری می‌گوید

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آموزش پخت شيريني و نان sajadiyeh4 nastaran1 وبلاگ سرآسیاب ملارد آقای مهندس | Mr Engineer | fakhtehcle eshqhemrozi مجله فوق تخصصی صنعت و طراحی خودرو فرهنگسازان حضرت حجة بن الحسن(عج) پرسش مهر بیستم رئیس جمهور 99-98